🔥 sleva 11%: Kapoty 🔥

Sada čtvercových světlometů LED

Sada čtvercových světlometů LED Černá, Evropská homologace E24, Jeep Cherokee XJ, Wrangler YJ, serie E6000

6 406 Kč
Barva:

S těmito LED světlomety X-Offroad LED 5x7 palců budete mít jasný výhled na silnici nebo terén. Je vyroben pro trvalou odolnost a má pevnou konstrukci s vysoce odolným lehkým kompozitem, který zvládne poškození i běžné jízdní podmínky. Vyměňte své tovární světl ... Více informací

Díl: XOHL084


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

S těmito LED světlomety X-Offroad LED 5x7 palců budete mít jasný výhled na silnici nebo terén. Je vyroben pro trvalou odolnost a má pevnou konstrukci s vysoce odolným lehkým kompozitem, který zvládne poškození i běžné jízdní podmínky. Vyměňte své tovární světlomety za vysoce výkonné světlo LED! LED světlomety jsou přímou náhradou továrních světlometů. Světla X-Offroad jsou určena pro terénní nadšence, kteří vyžadují to nejlepší. Dodává se s evropským homologačním certifikátem E24. Prodává se jako pár. Poznámka: U Jeepu Wrangler YJ se ujistěte, že máte stejnou velikost, jedná se o větší verzi světlometů YJ.

Specifikace

  • Značky: DOT SAE, E24
  • Zásuvka: H4

Pasuje na

1984-2001 Jeep Cherokee XJ
1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Mohlo by se vám také líbit

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující