🌞 Summer Sale / sleva 15-18% 🌞

Sada deflektorů kapoty a zadních dveří

Sada deflektorů kapoty a zadních dveří Černá, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

-15%
2 884 Kč   2 451 Kč
Barva:

Sada X-Offroad Deflektorů kapoty a zadních dveří zabrání vzniku škrábanců a odřenin od nástrah na cestách i každodennímu opotřebení. Tyto deflektory byly navrženy tak, aby chránily přední hranu kapoty a horní hranu zadních dveří před poškozením. Tyto deflektor ... Více informací

Díl: XOHTD002


Španělský sklad: Nedostupné
Český sklad: Nedostupné

Popis

Sada X-Offroad Deflektorů kapoty a zadních dveří zabrání vzniku škrábanců a odřenin od nástrah na cestách i každodennímu opotřebení. Tyto deflektory byly navrženy tak, aby chránily přední hranu kapoty a horní hranu zadních dveří před poškozením. Tyto deflektory jsou také skvělým způsobem, jak zakrýt stávající poškození a zároveň dodat exteriéru vašeho Jeepu odvážný a robustní vzhled. Sada deflektorů kapoty a zadních dveří od společnosti X-Offroad je vyrobena z odolného termoplastického materiálu. Tyto deflektory jsou tvarovány přesně podle tvaru kapoty a zadních dveří vašeho vozu Wrangler, takže dokonale padnou. Tyto deflektory jsou opatřeny strukturovanou černou povrchovou úpravou ošetřenou UV zářením a budou vypadat skvěle po mnoho let. Snadná instalace pomocí přiložené pásky 3M. Není nutné vrtání ani řezání.

Pasuje na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující