🌞 Summer Sale / sleva 15-18% 🌞

Střešní houpací síť

Střešní houpací síť Celá střecha, Černá, Ford Bronco

-15%
1 518 Kč   1 290 Kč
Barva:

Střešní houpací síť X-Offroad vám poskytne pohodlné místo k odpočinku a užívání si letního slunce. Tato střešní houpací síť se snadno instaluje i demontuje a je ideální pro kempování a výlety s blízkými přáteli. Nemusíte se obávat roztržení nebo roztřepení, pr ... Více informací

Díl: XORH010


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Nedostupné

Popis

Střešní houpací síť X-Offroad vám poskytne pohodlné místo k odpočinku a užívání si letního slunce. Tato střešní houpací síť se snadno instaluje i demontuje a je ideální pro kempování a výlety s blízkými přáteli. Nemusíte se obávat roztržení nebo roztřepení, protože společnost X-Offroad vyrábí svou přední houpací síť z odolného nylonového popruhu se zesíleným prošíváním, které zajišťuje extrémní odolnost proti každodennímu opotřebení. Jednou z příjemných věcí na houpací síti X-Offroad je, že nevyžaduje žádné speciální nástroje ani úpravy pro instalaci. Tato houpací síť se snadno a rychle instaluje pomocí přiloženého systému popruhů a přezek.

Specifikace

  • Materiál: Nylon

Pasuje na

2021+ Ford Bronco U725
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující