☝ Dnes je CZ sklad uzavřen z důvodu stěhování ☝

Oranžové LED obrysovky

Oranžové LED obrysovky 19mm

412 Kč
Barva:

Pomozte zvýšit svou viditelnost pro okolí instalací jednoho nebo více oranžových obrysových světel LED o průměru 19 mm od společnosti X-Offroad. Toto obrysové světlo LED s velmi jasnými diodami LED jistě upoutá pozornost nepozorných řidičů ve dne i v noci. Tot ... Více informací

Díl: XOLAM001


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Brzy skladem

Popis

Pomozte zvýšit svou viditelnost pro okolí instalací jednoho nebo více oranžových obrysových světel LED o průměru 19 mm od společnosti X-Offroad. Toto obrysové světlo LED s velmi jasnými diodami LED jistě upoutá pozornost nepozorných řidičů ve dne i v noci. Toto obrysové světlo má oranžovou polykarbonátovou čočku se silikonovou gumovou průchodkou, která zabraňuje poškození nejmodernější elektroniky LED nečistotami a vlhkostí. Toto 19mm obrysové LED světlo X-Offroad je navrženo pro jednoduchou instalaci a lze jej namontovat, kam potřebujete. Toto obrysové světlo je dodáváno s konektorem, který vyžaduje drobné zapojení pro provoz. Prodává se jako pár.

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující