☝ Dnes je CZ sklad uzavřen z důvodu stěhování ☝

Sada vnitřních blatníků s odvětráváním

Sada vnitřních blatníků s odvětráváním Přední, Jeep Wrangler JL

4 090 Kč
Barva:

Posilte terénní výbavu svého Jeepu instalací této sady vnitřních blatníků s odvětráváním X-Offroad s ochrannou vrstvou Shell Armor. Tyto vnitřní blatníky vás ušetří nákladných oprav způsobených různými nečistotami, které odhazují otáčející se pneumatiky. Každý ... Více informací

Díl: XOFFK006


Španělský sklad: Brzy skladem
Český sklad: Nedostupné

Popis

Posilte terénní výbavu svého Jeepu instalací této sady vnitřních blatníků s odvětráváním X-Offroad s ochrannou vrstvou Shell Armor. Tyto vnitřní blatníky vás ušetří nákladných oprav způsobených různými nečistotami, které odhazují otáčející se pneumatiky. Každý blatník navíc přesně lícuje s obrysy vnitřního podběhu kola, což zvyšuje odolnost exteriéru. Součástí každé sestavy jsou také větrací panely vyrobené z odolného drátěného pletiva. Mřížka účinně udržuje správné proudění vzduchu pro optimální výkon. Tato odolná konstrukce si navíc zachovává strukturální integritu a vynikající odolnost proti korozi. Prodává se jako pár.

Pasuje na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující