🔥 sleva 11%: Kapoty 🔥

All Weather Protection Half Cover

All Weather Protection Half Cover 4 Dveře, Stříbrný, Jeep Wrangler JK, Jeep Wrangler JL

2 620 Kč
Barva:

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Tento vnitřní/venkovní kryt vozu poskytne ochranu před slunečním UV zářením, ptačím trusem, mízou ze stromů a krutými zimními podmínkami, které mohou naruši ... Více informací

Díl: XOPFC004


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Tento vnitřní/venkovní kryt vozu poskytne ochranu před slunečním UV zářením, ptačím trusem, mízou ze stromů a krutými zimními podmínkami, které mohou narušit a poškodit lak vašeho vozu Wrangler. Přizpůsobení na míru vašemu vozu. This X-Offroad Cover is custom designed to fit Wrangler models perfectly. Potah je vyroben z prodyšného, čtyřvrstvého, černého polypropylenového materiálu, který je mimořádně odolný proti roztržení. Švy jsou navíc dvojitě prošité vysoce kvalitní nití, aby se netřepily.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující