Elektronický obtok výfuku

Elektronický obtok výfuku Nerezová ocel, 2.5"

4 090 Kč

Pokud chcete, aby byl váš výfuk monstrózní, ale zároveň nenápadný, nainstalujte na svůj Jeep Wrangler sadu X-Offroad Elektronický obtok výfuku. Nebudete potřebovat kompletní výměnu nebo generální opravu potrubí, a právě proto je tato sada pro vyřezávání smyslu ... Více informací

Díl: XOEEC001


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Pokud chcete, aby byl váš výfuk monstrózní, ale zároveň nenápadný, nainstalujte na svůj Jeep Wrangler sadu X-Offroad Elektronický obtok výfuku. Nebudete potřebovat kompletní výměnu nebo generální opravu potrubí, a právě proto je tato sada pro vyřezávání smysluplným a pohodlným řešením. Krása této sady spočívá v tom, že se jedná o výkonný obtok výfuku vašeho vozu Wrangler. Součástí této sady je spínač, který umožňuje přepínat obtok výfuku. Monstrózní, sytý zvuk, který cítíte a slyšíte po stisknutí spínače, je opojným zážitkem. Robustní součásti, jako je dálkově ovládaná příruba, zajišťují, že budete moci pouštet zvuk motoru, kdykoli budete chtít, po mnoho let. Správná instalace této sady vyžaduje mechanické i elektrické zkušenosti.

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující